Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από την Elsa Athens, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, η 4η ακαδημαϊκή επίσκεψη της χρονιάς στο πλαίσιο του προγράμματος Lawyers at Work (L@W), στον Οργανισμό Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ).

Περισσότεροι από 60 τελειόφοιτοι της Νομικής Σχολής Αθηνών, μέλη της ELSA Athens, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με επαγγελματίες του χώρου για την σπουδαιότητα των εναλλακτικών τρόπων επίλυσης διαφορών σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής καθώς και για το έργο των διαμεσολαβητών.

Την δράση και τον στόχο του ΟΠΕΜΕΔ και της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών ανέλυσαν ο κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, Γενικός Γραμματέας του ΟΠΕΜΕΔ και οι κκ. Κατερίνα Κωτσάκη, Ζωή Γιαννοπούλου και Δέσποινα Λασκαριδου, Μέλη της Υποεπιτροπής Διαμεσολαβητών της Συμβουλευτικής Επιτροπής του ΟΠΕΜΕΔ.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις φοιτήτριες και τους φοιτητές που συμμετείχαν εντυπωσιάζοντας με τις εύστοχες ερωτήσεις και το ενδιαφέρον που επέδειξαν για τον Θεσμό της Διαμεσολάβησης και για τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να εκπαιδευτεί κάποιος ως Διαμεσολαβητής και, στην συνέχεια, να πιστοποιηθεί και να διαπιστευθεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

opemed elsa