ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών μας, σας γνωρίζουμε ότι η δέκατη διάλεξη του πρώτου Κύκλου Διαλέξεων για τη Διαμεσολάβηση, που διοργανώνει η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – Ε.Ε.Δ.» σε συνεργασία με τον «Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.», με ομιλήτριες την κ. Αλεξία Κουκκουλλή, Δικηγόρο Αθηνών και Κύπρου (Δ.Σ. Λευκωσίας), Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υπουργείου Δικαιοσύνης και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, LL.M. (Αθήνα) MPhil (University of London), MBA (EUC), HLS, IALS Arb (University of London), Διαιτητή στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, και την κ. Σταυρούλα Μοσχίδου, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω (ΔΣΑ), MSc, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υπουργείου Δικαιοσύνη, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Διαιτητή στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και με θεματική:

«ΥΑΣ & Διαμεσολάβηση με 1 click! Αναγκαιότητα ή λύση;»

θα λάβει χώρα την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Διάλεξη, παρακαλούμε να το δηλώσουν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.gle/XrCufxYi2JCe7NDc9

Η Διάλεξη θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στη σελίδα της ΕΕΔ στο Facebook (Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών).

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα ZOOM, θα σταλεί, την προηγούμενη ημέρα της Διάλεξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση όσων δηλώσουν συμμετοχή.

Οι επόμενες Διαλέξεις θα λάβουν χώρα στις 23 και 30 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου, όλες ημέρα Δεύτερα και ώρα 18:30. Σχετικές Ανακοινώσεις θα δημοσιευθούν προσεχώς.

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2020

Κατερίνα Κωτσάκη

Πρόεδρος ΕΕΔ

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση