ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών μας, σας γνωρίζουμε ότι η πέμπτη Διάλεξη του Δεύτερου Κύκλου Διαλέξεων για τη Διαμεσολάβηση, που διοργανώνει η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – Ε.Ε.Δ.» σε συνεργασία με τον «Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.», με ομιλητή τον κύριο Colin Rule, Α’ Εκτελεστικό Διευθυντή του Mediate.com, ενός διαδικτυακού ιστότοπου για την Διαμεσολάβηση, που δημιουργήθηκε πριν από 24 χρόνια. Ο κύριος Rule ίδρυσε το 2011, μαζί με άλλους το Modria.com, παρόχο ODR με έδρα στη Silicon Valley, στην Βόρεια Καλιφόρνια των Η.Π.Α., όπου ήταν Αντιπρόεδρος από το 2017 μέχρι το 2020. Από το 2003 μέχρι το 2011, ο κύριος Rule ήταν Διευθυντής ODR για το eBay και το PayPal, έχει γράψει βιβλία  με τίτλο «Online Dispute Resolution for Business» και «The New Handshake: ODR and the Future of Consumer Protection». Ο κύριος Rule είναι συνιδρυτής του ONLINE RESOLUTION, ενός από τους πρώτους παρόχους διαδικτυακής επίλυσης διαφορών (ODR), του οποίου υπήρξε Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής. Συνεργάζεται με την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Standford, με το NATIONAL INSTITUTE FOR DISPUTE RESOLUTION στην Washington DC και το CONSENSUS BUILDING INSTITUTE στο Cambridge, M.A. Η θεματική της Διάλεξης είναι:

«ONLINE DISPUTE RESOLUTION (ODR): The State of the Art»

και θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.gle/RvCDdqktKaPbczos8

Η Διάλεξη θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στη σελίδα της ΕΕΔ στο Facebook (Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών).

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη, θα υπάρξει δε ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα ZOOM, θα σταλεί την προηγούμενη ημέρα της Διάλεξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση όσων δηλώσουν συμμετοχή.

Η επόμενη Διάλεξη θα λάβει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου, ημέρα Δεύτερα και ώρα 18:30. Σχετική Ανακοίνωση θα δημοσιευθεί προσεχώς.

Αθήνα,9 Φεβρουαρίου 2021

Κατερίνα Κωτσάκη

Πρόεδρος ΕΕΔ

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση