Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση και το Κέντρο Διαμεσολάβησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών με χαρά σας προσκαλούν στην Εκδήλωση Εγκαινίων του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Β.Ε.Α., η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 17.30, στην έδρα του Επιμελητηρίου (Ακαδημίας 18 & Βουκουρεστίου, 4ος όροφος).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κύριος Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα εγκαινιάσει το Κέντρο και θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης, oı κ. Παύλος Ραβάνης, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Βασίλειος Αλεξανδρής, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ο κ. Σπύρος Αντωνέλος, Διεθυντής του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Β.Ε.Α., Δικηγόρος και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κ. Ελένη Πλέσσα, Δικηγόρος και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και ο κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ).

Δείτε εδώ την πρόκληση:

Kentro Diamesolavisis -Prosklisi