ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ και ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ – ΟΠΕΜΕΔ υπενθυμίζουν ότι το Συμπόσιο  «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ», που συνδιοργανώνουν με τον διεθνούς φήμης Διαμεσολαβητή Vikram Shing, αρχίζει την 17η Νοεμβρίου 2022 και λήγει την 30η Νοεμβρίου 2022. Καθημερινά θα γίνονται ομιλίες διαδικτυακά με ομιλητές από όλο τον κόσμο τις οποίες ευελπιστούμε ότι θα παρακολουθήσουν πολλοί Έλληνες διαμεσολαβητές. Σημειώστε ότι η παρακολούθηση είναι ελεύθερη, χωρίς καμία επιβάρυνση, αρκεί να προβείτε σε σχετική δήλωση, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα  στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: eed.mediation@eledi.gr; catherinecotsaki@hotmail.com και mediatorvikram@gmail.com  μέχρι  την 16η Νοεμβρίου 2022,  προκειμένου να σας σταλεί ο σύνδεσμος για την είσοδο στο ZOOM.

Δεν  χρειάζεται να προσδιορίσετε τις ομιλίες που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και τις ημέρες και ώρες κατά τις οποίες θα λάβουν χώρα. Η δήλωση συμμετοχής σας κατά τα ανωτέρω σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε όποιες  και όσες  ομιλίες επιθυμείτε, ακόμη και όλες. Μπορείτε να βλέπετε το πρόγραμμα στο σχετικό Παράρτημα   https://bit.ly/Symposium5Schedule

Όσοι ενδιαφέρεστε  – και ευελπιστώ ότι δεν θα είστε λίγοι – παρακαλώ να προβείτε στη διαδικασία που περιγράφεται σε προηγούμενη Ανακοίνωση την οποία επαναδημοσιεύω κατωτέρω προς διευκόλυνσή σας.

 

 

Αθήνα 7 Νοεμβρίου 2022

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Κατερίνα Κωτσάκη

Για τον ΟΠΕΜΕΔ

Νικόλας Κανελλόπουλος

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ και ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ – ΟΠΕΜΕΔ έχουν την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουν ότι θα συμμετέχουν στο 5ο  ΣΥΜΠΟΣΙΟ  με τίτλο «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ», που διοργανώνει ο διεθνούς φήμης Διαμεσολαβητής VIKRAM SINGH, από την 17η Νοεμβρίου – που είναι η Παγκόσμια Ημέρα  της Φιλοσοφιας – μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο των αδιάκοπων εκδηλώσεων, που δημιουργεί για την προώθηση των Διαμεσολαβητών και της Διαμεσολάβησης.

Ο Vikram Singh, ο οποίος είναι παγκοσμίως  γνωστός ως  Mediator Vikram,  είναι δικηγόρος, πλήρους απασχόλησης Διαμεσολαβητής  και Συμβιβαστής  και  μερικής απασχόλησης παίκτης γκολφ. Είναι εγγεγραμμένος στον Κατάλογο Διαμεσολαβητών και Συμβιβαστών του Υπουργείου Εταιρικών Υποθέσεων  της Κυβέρνησης της Ινδίας.

Ο Mediator Vikram  προωθεί τη Διαμεσολάβηση παγκοσμίως και διοργανώνει διάφορες επιδείξεις και εκδηλώσεις. Επισκεφθείτε, παρακαλούμε, τον ιστότοπο https://MediatorVikram.com  για περισσότερες πληροφορίες για εκείνον και τις δραστηριότητες του για την προώθηση των Διαμεσολαβητών  και της Διαμεσολάβησης. Κάποιες από τις επιδείξεις και τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει  απαριθμούνται στο αγγλικό κείμενο που δημοσιεύεται μαζί με το παρόν.

Οι επιδείξεις και οι εκδηλώσεις μεταδίδονται ζωντανά μέσω Διαδικτύου ( live streaming) στο Κανάλι του Mediator Vikram στο YouTube, όπου διατίθενται, επίσης και οι ηχογραφήσεις. Είναι διαθέσιμα στο Κανάλι, περισσότερα από 400 videos, που αποτελούν μια εξαιρετική ΔΩΡΕΑΝ πηγή για πληροφορίες σχετικά με την Διαμεσολάβηση. Ο σύνδεσμος ( link ) για το Κανάλι είναι:

https://www.youtube.com/c/MediatorVikram.

Εκεί υπάρχει και ένας Κατάλογος Αναπαραγωγής (Playlist) με τίτλο «Τιμώντας τον Ken Cloke» με ηχογραφήσεις επιδείξεων και εκδηλώσεων, στις οποίες ο Mediator Vikram φιλοξένησε τον περίφημο Διαμεσολαβητή Ken Cloke, ο οποίος θα κάνει και την ομιλία λήξης του  5ου Συμποσίου.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Κανάλι του Mediator Vikram στο YouTube και να πατήσετε πάνω στο εικονίδιο  του κουδουνιού ώστε να ενημερώνεστε όταν αναρτά καινούργια videos.

Όποιος  επιθυμεί να λάβει μέρος ως ομιλητής στο 5ο Συμπόσιο μπορεί να ακολουθήσει τα εξής βήματα:

  1. Να στείλει στον Mediator Vikram ένα «δώρο» για να στηρίξετε την εργασία την οποία κάνει για την προώθηση των Διαμεσολαβητών και της Διαμεσολάβησης. Αυτό θα του επιτρέψει να διαπιστώσει πόσο εκτιμάτε τον ίδιο και την εργασια του. Δεν είναι το ποσό που έχει σημασία αλλά η σκέψη. Ο σπουδαίος Διαμεσολαβητής Ken Cloke κοινοποίησε ένα θαυμάσιο μήνυμα για να στηρίξει τον Mediator Vikram. Ο σύνδεσμος (link) για το μήνυμα είναι:

α. Μπορείτε να στείλετε το «δώρο» μέσω PayPal .Το link είναι :

            https://www.paypal.com/paypalme/MediatorVikram

            https://youtube.com/shorts/IEasv177HHU

β. Μπορείτε να στείλετε το «δώρο» μέσω PayPal .Το link είναι :

            https://www.paypal.com/paypalme/MediatorVikram

γ. Μπορείτε να κάνετε ένα απευθείας τραπεζικό έμβασμα.Τα τραπεζικά στοιχεία είναι :

     Υπέρ : Vikram Singh

     Αριθμός λογαριασμού : 52211270993

    (ο αριθμός του λογαριασμού είναι απαραίτητος)

Τράπεζα : Standard Chartered Bank, New Delhi, India

Swift Code: SCBLINBB522

 γ. Στην Ινδία μπορείτε να στείλετε το δώρο σας μέσω μεταφοράς a UPI

UPI ID is: 9810616644@PayTm

2. Να στείλετε  ένα ηλεκτρονικό μήνυμα  στη διεύθυνση:

   Mediator Vikram@gmail.com  με τις εξής πληροφορίες :

  • όνομα, φωτογραφία και σύντομο βιογραφικό, προφίλ στο  LinkedIn και σε άλλα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου (προαιρετικό)
  • στοιχεία PayPal ,UPI ή τραπεζικού εμβάσματος
  • να δηλώσει την ημέρα και την ώρα  που προτιμά , από το Παράρτημα. Το Link για το Παράρτημα είναι :  https://bit.ly/Symposium5Schedule.

 

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Κατερίνα Κωτσάκη

Για τον ΟΠΕΜΕΔ

Νικόλας Κανελλόπουλος

 

Σωματείο συσταθέν με τις υπ’ αριθμ. 7792/09 και 1615/10 αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών

Ευφορίωνος 2Α, Αθήνα, 11635, 4ος όροφος

email: eed.mediation@eledi.gr και eed.mediation@gmail.com

Τηλ.: 210 6232029, Κιν.: 6936232029

www.eledi.gr

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση