ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών τους, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ και ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ – ΟΠΕΜΕΔ παραθέτουν κατωτέρω πληροφορίες για την παρακολούθηση του Συμποσίου «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ», που συνδιοργανώνουν με τον διεθνούς φήμης Διαμεσολαβητή Vikram Shing,  το οποίο αρχίζει την 17η Νοεμβρίου 2022 και λήγει την 30η Νοεμβρίου 2022, όπως ήδη γνωστοποιήθηκε.

Καθημερινά, θα γίνονται ομιλίες διαδικτυακά,  με ομιλητές από όλο τον Κόσμο, τις οποίες ευελπιστούμε ότι θα παρακολουθήσουν πολλοί Έλληνες Διαμεσολαβητές. Σημειώστε ότι η παρακολούθηση είναι εντελώς ελεύθερη, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όλες οι συνεδρίες θα είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση μέσω live stream  στο Κανάλι του Mediator Vikram στο YouTube. Ο σύνδεσμος είναι :

https://www.youtube.com/c/MediatorVikram.

Παρακαλούμε εγγραφείτε στο πιο πάνω Κανάλι και πατείστε στο εικονίδιο του κουδουνιού, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις  συνεδρίες που προγραμματίζονται για κάθε ημέρα, καθώς και όταν αρχίζουμε τη μετάδοση μέσω live stream .

Πληροφορίες σχετικά με τις συνεδρίες της επόμενης εβδομάδας συμπεριλαμβανομένου του συνδέσμου για την είσοδο στο YouTube είναι διαθέσιμες στο Newsletter του Mediator Vikram. Ο σχετικός σύνδεσμος είναι :

https://www.linkedin.com/newsletters/mediator-vikram-newsletter-6993883725239336960.

Παρακαλούμε εγγραφείτε στο εν λόγω Newsletter προκειμένου να λαμβάνετε: Ειδήσεις για την Διαμεσολάβηση, όλα τα νεωτέρα σχετικά με την «Dispute Resolution Revolution & World Mediation Circle», καθώς και ενημερώσεις σχετικά με παραστάσεις και τις εκδηλώσεις, που διοργανώνει συνεχώς ο Mediator Vikram.

Σημειώστε ότι η πλατφόρμα ZOOM είναι  διαθέσιμη μόνο για τους ομιλητές.

Μέχρι στιγμής, καταγράφεται ότι σχεδόν κανένας Έλληνας Διαμεσολαβητής δεν έχει δηλώσει συμμετοχή ως ομιλητής. Ευελπιστούμε ότι, έστω και τώρα, θα υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός Ελλήνων Διαμεσολαβητών, που θα συμμετάσχουν ως ομιλητές.

Η διαδικασία για τη συμμετοχή ως ομιλητής περιγράφεται λεπτομερώς σε προηγούμενη Ανακοίνωσή μας.

Η πρώτη ομιλία είναι εκείνη της κυρίας Κατερίνας Κωτσάκη, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, στις 4.30 μμ ώρα Ελλάδος. Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση μεσω  YouTube είναι   https://youtu.be/WMTt4MapKD4.

Το σχετικό φυλλάδιο,  σάς αποστέλλεται στη συνέχεια.

 

 

Αθήνα 14  Νοεμβρίου 2022

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ     

Κατερίνα Κωτσάκη

Για τον ΟΠΕΜΕΔ

Νικόλας Κανελλόπουλος

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση