ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών μας, σας γνωρίζουμε ότι η δέκατη τρίτη διάλεξη των Κύκλων Διαλέξεων για τη Διαμεσολάβηση, που διοργανώνει η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – Ε.Ε.Δ.» σε συνεργασία με τον «Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.», με ομιλήτρια την κ. Λουκία Μαστροπέρρου, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υπουργείου Δικαιοσύνης / Toolkit Co, πρ. Γραμματέας της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών, πρ. Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης, υπ. Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. / Τομέας Πολιτικής Δικονομίας, και με θεματική:

«Η ΥΑΣ στην πράξη. Διεξαγωγή, Ζητήματα, Προβληματισμοί και Αντιμετώπιση»

θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Διάλεξη, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.gle/6B4Ka1NBTF85SBRh9

Η Διάλεξη θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στη σελίδα της ΕΕΔ στο Facebook (Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών).

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα ZOOM, θα σταλεί, την προηγούμενη ημέρα της Διάλεξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση όσων δηλώσουν συμμετοχή.

Η επόμενη Διάλεξη θα λάβει χώρα στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα Δεύτερα και ώρα 18:30. Θα γίνει διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και ο νέος Κύκλος Διαλέξεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021. Σχετικές Ανακοινώσεις θα δημοσιευθούν προσεχώς.

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2020

Κατερίνα Κωτσάκη

Πρόεδρος ΕΕΔ

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση